FOTO/VIDEO  B-Dance kreće u nove plesne pobjede - 30.08.2017

PS B-DANCE Mostar, B-Dance, PS B-Dance

Upisati se možete svakim radnim danom od 18h u Zagrebačkoj 10 (preko puta zgrade Spajalica), a upisi kreću od petka 01.09.2017. i trajati će kroz cijeli mjesec rujan.
Programi na koje se možete upisati su: hip hop, break dance, street dance show, plesna radionica za najmlađe (bambi i cicibani), vokalno plesna grupa B-Stars, te glazbena radionica za najmlađe. Mališani koje će prijaviti roditelji trebaju imati tri godine, a za odrasle nema ograničenja, važno je samo gajiti ljubav prema plesnoj umjetnosti.

Inače, plesni studio B-Dance već dvanaestu godinu u nizu predstavlja kulturološko i umjetničko nadahnuće u Hercegovini, te je organizator više plesnih događaja, ali posebnu pažnju pridaje i edukaciji mladih plesača i instruktora kako u Mostaru, tako i šire. U prilog ovome govori podatak kako su članovi PS B-Dance do sada osvojili preko stotine medalja i priznanja, pa ukoliko i vi želite biti dio pobjedničkog plesnog studija i dati svoj doprinos na putu ka novim uspjesima, svakako ih kontaktirajte.
Važno je napomenuti i to da će u petak 01.09.2017. biti održan Open Class s početkom u 20h kojega će voditi mlada talentirana plesačica plesnog studija B-Dance Marija Krtalić, a na programu će biti contemporary hip hop.
Više informacija možete dobiti i putem kontakt telefona: 063/347-323 i 063/928-949 ili e-maila: [email protected]
Provodite aktivno svoje slobodno vrijeme i budite dio velike uspješne plesne obitelji PS B-Dance.