Anti Fa prosvjedovala

antifa, prosvjed
Na stotinjak okupljenih prosvjednika prosvjedovalo je protiv ovoga preparata za kosu, smatrajući kako u godinama 21. Stoljeća građani ove napaćene zemlje ne bi smjeli biti terorizirani ovim fašističkim preparatom, čije samo ime potvrđuje njegovu fašističku narav.

„Legitimno je i ljudsko pravo nas da se protivimo korištenju šampona, regeneratora za kosu i drugih preparata koji nisu ništa drugo nego plod eksperimenata i mašte umova koji su krivi za milijarde i milijarde žrtava političkih ideologija koji zagađuju ne samo javnost, nego i mlade koji ne shvaćaju opasnost koja vreba" rezolutan je bio vođa prosvjednika, te nastavio „Pozivamo sve građane i ljude dobre volje svih naroda i narodnosti da nas podrže u našoj borbi za tekovine antifašističke borbe i tražimo da ne nasjedaju na fašističku i kapitalističku ideologiju koja truje ljudski um i tijelo".

Prosvjed je trajao od 12.00 do 12.05 kada su prosvjednici otišli na protestno gledanje posljednjih scena reprize „Djevojke po imenu Feriha", budući da je RAK naredio ukidanje signala Nove TV kod svih operatera, a Feriha koja ide na OBNu, kasni više epizoda za Novom.

supersajt.info