Amazon prodaje narukvicu koja će vas 'stresti' ako potrošite previše novca ili pojedete nezdravu hranu

Amazon ovih dana prodaje narukvicu koja bi vam mogla pomoći u odustajanju od loših navika. Crna narukvica, koja se prodaje po cijeni od 250 dolara, ima bateriju koja bi trebala trajati i do nekoliko dana, ovisno o tome koliko ste "nevaljali".

Naime, ako potrošite previše novca ili pojedete previše hrane, narukvica će vas stresti bezopasnom električnom strujom. Osvrti na ovu inovaciju su pomiješani; neki je kritiziraju zbog dizajna i osjećaja boli, a drugi je hvale jer smatraju da pomaže pri rješavanju loših navika, piše Vt.

- Ova je narukvica malo neugodna, ali dobronamjerna. Korisna je zbog toga što vam pomaže pobijediti bilo koju naviku koje se pokušavate otarasiti. Drago mi je da sam je kupio jer smatram da funkcionira. Neće vam riješiti ružne navike već u nekoliko dana, no može vam pomoći ublažiti ih ako se držite svog plana - napisao je jedan kupac.

- Probao sam nekoliko sličnih uređaja, ali moram priznati da je ovaj najbolji. Možete ga podesiti tako da ne vibrira na 100% nego recimo 60%. Doista odličan proizvod koji vam pomaže riješiti se loših navika - napisao je drugi.

Izvor: vecernji.hr

17.06.2019 u 17:24