FOTO  Aleksandra Radović oduševila Mostarce

Nijedan izvođač nije uspio podići na noge toliko publike i doslovno rasplesati mostarsku Kosaču kao Aleksandra Radović,  koja je briljirala na sinoćnjem koncertu, zajedno sa svojim odličnim bendom.

Mostarski koncert otvorila je pjesmom „Da te ne volim bar", a nastavila sa „Brod budala", U inat prošlosti",„Čuvaj moje srce", „Bivši dragi", „Čuvam te", „Sol u moru", „Ni zadnji ni prvi", „Karta za jug", „Gdje je tu ljubav"...

Ništa manje odlična bila je i mostarska publika koja je, zajedno s njom, pjevala dva sata, a neki od njih i na pozornici.

Aleksandri je ovo bio drugi koncert u Mostaru, ali prvi u intimnijem prostoru, kakvog preferiraju svi glazbenici.

„Uživala sam cijeli dan u vašem gradu, zelenilu, prekrasnom vremenu, ali, opet, nisam uspjela sve obići.Dogovorili smo se da će to biti uskoro, kada pođemo na more.Nisam baš znala kako mostarska publika prihvaća nova lica, novu glazbu i moram priznati da sam oduševljena.Imate odličnu publiku.Istinski smo svi uživali i jako sam zadovoljna kako je sve prošlo", kazala je Aleksandra nakon koncerta.

HT Eronet, generalni pokrovitelj mostarskog koncerta Aleksandre Radović, pokazao je svoju društvenu odgovornosti, te nastavio kontinuitet podržavanja dobrih glazbenih događaja u Kosači, nakon Massima i Glen Miller Orchestra prošle godine.

Organizatori koncerta, također su jako zadovoljni koncertom i suradnjom s Aleksandrom.

„Dokazala je večeras zašto je zovu pop divom.Bila su to dva sata odličnih pjesama, punih emocija, u kojima smo uživali svi.Uvijek strogo biramo s kim surađujemo i obzirom da znamo koliko je Aleksandra dobra pjevačica, a bend sastavljen od velikih profesionalaca koji prate i Vladu Georgieva,  očekivali smo da će to biti dobar koncert.", kazala je Snježana Delić iz agencije PRimera, te najavila nove koncertne aktivnosti.

„Razmišljamo o dva vrlo atraktivna izvođača za Mostar,  ali još ne želimo otkrivati o kome se radi, dok ne završimo pregovore.No, ono što možemo najaviti su dva koncerta slavnog dvojca 2Cellos u Sarajevu, koji su dogovoreni još početkom godine, a održati će se 13. I 14. rujna u Domu mladih.Ulaznice kreću u prodaju početkom šestoga mjeseca".