VIDEO  Vjerovali ili ne, ove ćete vuvuzele rado slušati!

U doslovnom prijevodu vuvuzela znači "prekrasan zvuk", no s tim se neće složiti nogometni zaljubljenici kojih ovih dana pozorno prate utakmice na SP-u. Njih zvuk ovih truba dovodi do ludila, pa smišljaju razne načine kako ih ubiti.

No, postoje vuvuzele koje su ugodne i uhu i oku, a riječ je o ženskoj grupi La Vuvuzela iz Južne Afrike, prenosi net.hr.

  • FOTO: myspace
  • La Vuvuzela

Tarryn, Tamsyn i Samantha su pjevačko-plesni trio, čija se pjesma našla na službenom albumu Bafane Bafane, reprezentacije Južne Afrike, zajedno su uglednim glazbenim imenima kao što je reggae legenda Eddy Grant ili Dr. Alban.



Svjetsko prvenstvo je stiglo kao naručeno za ove djevojke koje će dobro iskoristiti zvučno ime svog benda, pa će tako u četvrtak nastupiti pred 30 milijuna gledatelja na meksičkoj televiziju uoči susreta te zemlje protiv Francuske (20.30 sati).

Ali to nije sve. Tarryn, Tamsyn i Samantha će u nastavku SP-a odraditi gažu u navijačkom parku u Johannesburgu, a dobili su i poziv pristaša južnoafričke ragbi reprezentacije da postanu promotorice njihovog navijačkog kluba.

Net.hr