Veliki gubitak: Pet dana prije tragedije slavili godišnjicu ljubavi

José Antonio Reyes, supruga, emotivna čestitka, noelia reyes
Supruga preminulog nogometaša Josea Antonia Reyesa, Noelia, prije samo pet dana objavila je fotku za nihovu godišnjicu veze.

Prerana smrt nogometaša Josea Antonia Reyesa šokirala je cijeli svijet, a najbolniji je to udarac za njegovu suprugu i troje djece koje je ostavio za sobom.

Prije samo pet dana Reyesova je supruga Noelia na svom Instagram profilu obilježila za njih poseban dan - godišnjicu veze. Za desetak dana trebali su proslaviti i godišnjicu braka.

Ona je tom prigodom objavila i njihovu zajedničku fotografiju uz emotivanu posvetu koja iz ove prespektive slama srce.

"Gdje ne tražiš ništa, a dobiješ sve. Evo ga. I shvatila sam da je svatko tamo gdje želi biti i s kim želi biti. Sretna ti osma godišnjica, moja ljubavi", napisala je ona uz fotografiju i tagirala legendu španjolskog nogometa.

Jose Antonio i Noelia zajedno su bili od 2011. godine, a vjenčali su se u lipnju 2017. godine. Imaju dvoje zajedničke djece, kćeri Noeliju i Trijanu, a nogometaš je iz prethodne veze imao i sina Josea Antonija Juniora.

Nogometaš je tragično poginuo u 35. godini u teškoj prometnoj nesreći koja je užasnula svijet. Krilni napadač Seville, Arsenala, Reala, Atletica, Benfice i Espanyola u srcima mnogih obožavatelja nogometa ostavio je neizbrisiv trag.

dnevnik.hr