Utopila bebu u kanti vode, dečko gledao putem Skypea

internet, tv, sex, pornografija, muškarci, internet, zdravlje, depresija, internet, stranice, skipe, ubojstvo, on line, računala, Facebook, on line, kupovina internetom, pažnja, virus, računalo, internet, igrice, smrt, kompijuter, rad, kuća, posao, portali, lažne informacije, virus, Računalni virus , malware, računalo, lažne informacije, dnevni listovi, noćna ptica , psihijatar, istraživanje
Norvežanka, 26-godišnja Yasmin Chaudhry, ubila je svoje jednogodišnje dijete pred očima svojeg dečka s kojim je razgovarala putem spomenutog chat servisa.

Bebu je uronila u kantu vode, a jadno dijete se ugušilo. Sve se dogodilo oko 3 sata ujutro, a Chaundry je nerviralo što se beba budi i plače pa se odlučila, kako kaže, disciplinirati, prenosi The Sun.

Nije to sve, jer je Chaundry pokušala i lagati vlastima o tome što se zapravo dogodilo. Djelatnicima hitne pomoći rekla je kako je beba slučajno pala u kantu s vodom. Po uhićenju pod sumnjom za ubojstvo dojenčeta, policiji je pak rekla kako ju je njezin dečko (Britanac, koji nije otac djeteta), nagovorio na taj gnusan čin.

Ona je optužbe negirala, a njezin dečko je negirao njezinu optužbu. Upoznali su se putem interneta prije godinu dana. Sreli su se jednom, a njihova veza zapravo je funkcionirala 'preko žice'.

Izvor: dnevnik.hr