FOTO/VIDEO  Urnebesna snimka: Kako je Sloba savjetovao sina da ne operira klempave uši

slobodan milošević, snimak, uši, operacija
U moru snimki na YouTubeu koje izazivaju salve smijeha, nabasali smo i na snimku navodnog razgovora koji su pokojni srbijanski vožd Slobodan Milošević i njegov sin Marko vodili 1997. godine dok je Sloba još bio "u sedlu". Snimku je prije par godina emitirao beogradski B92.

Tata Sloba i sin Marko razgovarali su o Markovoj želji da se podvrgne plastičnoj operaciji kako bi ispravio klempave uši, što je kasnije dosita i učinio.

"Ti to uopšte ne treba da operišeš...To je zato što si mršav i svaki magarac u tvojim godinama izgleda tako. Čim se malo popuniš, sve će to da sedne na mesto. Osim toga, lep si k'o lutka, na tatu" - govorio je Sloba sinu.

Razgovarali su i o tome kolika je najbolja temperatura vode u bazenu ("Ne sme preko tri'est, bre" - kaže mu Sloba), a sin se majci i ocu pohvalno izrazio o podnom grijanju u kupaonici, prenosi javno.hr.

Iako je prilog emitiran na B92 intoniran kao autentičan, odnosno kao razgovor "pravog" Slobe i "pravog" mu sina Marka, rečenice koje izgovaraju zvuče suviše namješteno. Ali, ako je snimka doista autentična, onda je obitelj Milošević bila urnebesno zabavna. Zabavnija od načina na koji je vladala i nesreća koje je izazvala.