Upisala suprugovo ime u tražilicu i imala što vidjeti

Roderick Petty, bivši direktor naftne kompanije, Dianein suprug i otac njezina 21-godišnjeg sina, nedavno se oženio drugom ženom u Bahrainu tijekom jednogodišnjeg posla na terenu, piše Daily Mail.

Detalji svadbene ceremonije iz kapelice bili su objavljeni na internetu. Diane je kontaktirala kapelicu u kojoj su joj potvrdili da je njezin suprug kod njih oženio drugu ženu. Nakon detaljnijeg istraživanja Diane je otkrila da je njezin suprug u vrijeme kada je stupao u drugi brak bio zaručen trećom ženom, Lorindom Stirling, njegovom starom prijateljicom iz škole s kojom je planirao intimno vjenčanje na plaži Floride.

'Ne želim ga više vidjeti'

Dok je trajala romansa s gđicom Stirling, Petty je pronašao vremena za aferu s četvrtom ženom s kojom je razmjenjivao sms poruke.  Spoznaja o suprugovoj nevjeri šokirala je 55-godišnju Diane. 'To što je on napravio je neoprostivo, ne želim ga više vidjeti', rekla je. Dodala je kako se osjeća glupom što je 20 godina vjerovala muškarcu s kojim je živjela, a koji je besramno lagao.

Diane se suočila sa suprugom koji je priznao aferu s izvjesnom gospođicom Kaminavasovom, no rekao je da je to bilo vjenčanje iz formalnosti kako bi zajedno mogli živjeti u Saudijskoj Arabiji. Razočarana Diane nazvala je gospođicu Kaminavasovu i ispričala joj istinu o njezinom novom suprugu.

Godine 2009. višestruko prevarena Diane doživjela je još jedan šok. Javila joj se Lorinda Stirling, i rekla kako je razvrgnula zaruke s Roderickom nakon što je otkrila njegove razvratne poruke s drugom ženom. Tek tada joj je Diane priopćila cijelu istinu. 'Mislim da je Roderick mentalno bolesna osoba koja treba liječničku pomoć', zaključila je Lorinda.