Učiteljica zbog seksa s tri učenika osuđena na 22 godine zatvora

seks navike, učiteljica, pohotna učiteljica
30-godišnja Jennifer Fichter iz Davenporta priznala je krivnju za seksualno zlostavljanje tri tinejdžera. Svaka od optužbi donosi maksimalnu kaznu zatvora od 15 godina.

Fichter je uhićena u travnju 2014. godine, zbog sumnje da je održavala seksualnu vezu s jednim od učenika škole u kojoj je tri godine radila kao učiteljica engleskog jezika.

S tinejdžerom se seksala u kamionetu na parkiralištima

Dokazi koji su se pojavili nakon uhićenja pokazali su kako je seksualne odnose sa 17-godišnjakom upražnjavala u svojem kamionietu na parkiralištima.

Majka tinejdžera slomljena je saznanjima koje je dobila tijekom ispitivanja i suđenja. Također je jednom prilikom pitala osuđenu što vidi u 17-godišnjaku, a ona joj je odgovorila kako je žrtvu voljela i željela da budu zajedno.

Dokumenti pokazuju kako su postojali pokušaji da veza ostane tajna, budući da je Fichter navodno koristila lažno ime u sms porukama.

Nakon suđenja pojavile su se još dvije žrtve, također tinejdžeri

Žrtva je istražiteljima ispričala kako je zlostavljanje počelo u studenom. Sve je počelo kada je osuđena počela trljati njegovu nogu tijekom sata u studenom. Do božićnih praznika oni su se već dopisivali.

Nakon što je pohotna učiteljica uhićena javila su se još dvojica tinejdžera koji su je također optužila za zlostavljanje, prenosi Index.hr.