Tuzlak u mobitelu djevojke otkrio švalere: Našao brojeve “Elektrodistribucija”, “Centralno grijanje”…

19.06.2014

Uvijek zanimljive situacije i priče koje, osim što ih pišu Tuzlaci, pišu ih i fanovi drugih gradova u regionu nađu se na Facebook stranici Hate Crew TZ.

Tako je svoje mjesto pronašla i priča koju je upravo preko te stranice podijelio jedan Tuzlak kojeg je prevarila djevojka. Za kratko vrijeme post ovog prevarenog momka postao je vrlo popularan. Evo o čemu se radi:

"Nepoznati momak svoju djevojku izveo je na piće, tu su se družili pa je ona u jednom momentu morala i do toaleta. Upravo u to vrijeme zazvonio joj je telefon, njenom momku bilo je čudno što je broj memoriran pod imenom Elektrodistribucija. Nakon što se javio muški glas s druge strane rekao je da je pogriješio, no nije ga to moglo baš uvjeriti jer, kako rekosmo, broj je bio već memoriran. Momak je svojoj djevojci prelistao i poruke i uočio da se ona dugo već dopisuje sa "Elektrodistribucijom", a da stvar bude gora u njenom imeniku bili su još brojevi koji su memorirani imenima Centralno grijanje, Termoelektrana...

Tu je bio i kraj. Zaključio je da ga je djevojka nadmudrila i to na jako ružan način. Odlučio je da račun u kafiću podigne još više pa je u jednom momentu ustao te njoj rekao kako žuri, a da ona ostane još u kafiću. Ko će ovo sve platiti? - pitala ga je... Šta mislite kakav je odgovor dobila?"


loading...