Tri savjeta kako zadržati preplanulu put

preplanuli ten, koža, sunčane opekline, sunčanje, zaštita od sunca, sunčanica, ulje za sunčanje, sunčanje, ulje za sunčanje, greške, najčešće greške, sunčanje, ulje za sunčanje, krema za sunčanje, mlijeko za sunčanje

... rukom, potrebno je kožu pravilno njegovati i pružiti što joj je potrebno, a na taj će način žene tamnije, maslinaste puti, svoju preplanulost moći zadržati i do kraja jeseni.

Hidratacija

Nakon svakog sunčanja kožu nahranite kremom ili mlijekom za tijelo koji hlade i pružaju dovoljno hidratacije. Koža izložena suncu postaje suha pa je održavanje hidratacije kože izvana, baš kao i iznutra, itekako bitna. Na taj ćete način postići usporavanje odbacivanje starih slojeva kože, a time i preplanulosti.

Tuširajte se hladnom vodom

Topla ili vruća dodatno isušuje koži stoga je poželjno da se tuširate hladnom ili mlakom. Pijte puno vode Hidratacija tijela iznutra posebno je važna, kako i za kožu tako i za unutarnje organe. Pijte dovoljno vode tijekom dana, jedite namirnice koje obiluju vodom poput krastvaca, lubenice te namirnice bogate betakarotenima.