Tražite posao? Poslodavci biraju - dobro odjevene

Razgovor za posao
Poznata je činjenica da poslodavac donese odluku o tome hoće li vas zaposliti u svojoj tvrtki u prvih 90 sekundi od početka razgovora. Možda niste ni počeli razgovarati, kada je odlučio da nećete biti dio njegova tima. Što je problem? možda ćete se upitati.

Odgovor je - niste odjeveni na odgovarajući način. Začuđeni ste? Nemojte biti, znajte prvi dojam je bitan. Obzirom na današnje gospodarsko stanje, konkurencija je žestoka na svakom novom radnom mjestu, pa je obaveza vas kao kandidata ostaviti što upečatljivi prvi dojam.
Čak 65 posto od 2000 poslodavaca je reklo da radije odabiru kandidate koji su dobro odjeveni. Ali to ne znači da trebate nositi zadnji modni trend na razgovor, već odijela i ostalu uredsku odjeću koja privlači minimalnu pozornost, tako da su vještine i profesionalnost očitije.

Zanimljivo je napomenuti da sedam od deset poslodavaca, ne cijenu kandidate koji pokušavaju biti moderno odjeveni. Poslodavci koji nose odijela na razgovor, sugeriraju da su organizirani i učinkoviti.

Dakle, nemojte eksperimentirati i donesite svoje najbolje odijelo na razgovor za posao. Kada se zaposlite, onda ćete imati prilika za prikazati vlastiti modni ukus.

Izvor: Svijet-mode.com