Tražili oružje, otkrili najveći penis na svijetu

Naime, carinici su smatrali da Falcon ima skriveno oružje između nogu, no ovaj je 41-godišnjak tamo skrivao nešto sasvim drugo - svoj penis.

Kako prenosi Huffington Post, Falconova alatka dugačka je čak 23, dok se u erekciji ta dužina penje do impresivna 34 centimetra, što je i više nego dovoljno za titulu "najveći penis na svijetu".

"Zataknuo sam ga s lijeve strane, ali u tom trenutku bio je u erekciji. Jedan od članova kontrole zamolio me da ispraznim džepove, a nakon toga me i pretražio. Prošao sam kroz detektor za metal bez ikakvih problema, a oni su me i dalje čudno gledali. Jedan od čuvara zatim je posuo moj penis nekim prahom koji detektira eksplozive. Bilo je prilično zabavno", rekao je Falcon.

Kad je imao 18 godina Jonah je shvatio da je "poseban", jer je već tad dužina njegovog penisa bila blizu 30 centimetara. HBO je još 1999. godine snimio dokumentarac o njemu i njegovoj obitelji. Nakon ovog incidenta, Falcon je u šali dodao kako će ubuduće prilikom putovanja avionom oblačiti isključivo biciklističke hlače, kako bi se jasno vidjelo što to točno skriva u njima.