Tražeći ulicu na internetu naletila na snimku zaručnika s bivšom

...slučaj iz Rusije, gdje je na taj način jedna Ruskinja otkrila kako je zaručnik vara s bivšom djevojkom, prenose tamošnji mediji.

Kad je 24-godišnja Marina Voinova uz pomoć panoramskih kamera pokušala pronaći ulicu u Permu, nije ni slutila što će sve pronaći. Naime, slučajno je naišla na fotografiju zaručnika Aleksandra na kojoj grli svoju bivšu djevojku.

No, kada mu je predočila dokaze, Aleksandar se nije ni pokušao opravdati već je zaruke raskinuo i okončao njihovu višegodišnju vezu.

- U tom sam trenutku shvatila da ga više ne želim vidjeti niti s njim planirati budućnost - rekla je novinarima Marina. Međutim, novinare je zanimalo još nešto - može li preljubnik tužiti tvrtku Yandex zbog snimaka koje su mu upropastile vezu.

- Osim ako osoba na slici izričito ne zatraži da se određena fotografija makne, ne radi se o kršenju zakona. Međutim, u tri godine postojanja bilo je jako malo takvih prijava. Upravo suprotno, ljudi su uglavnom sretni kada se ugledaju na slici - rekla je novinarima menadžerica tvrtke.