Top 10 pitanja na koja sigurno nećete dobiti odgovor

kokoš, jaje, pitanja, odgovori
Prvih deset pitanja na koja nema odgovora uglavnom su filozofska, no ima i nekih vrlo prizemnih
Prema poznatoj internetskoj tražilici Ask Jeeves, najčešće pitanje na koje nema odgovora je još uvijek 'Koji je smisao života'. Taj filozofski upit na vrhu je liste deset sličnih pitanja na koja su ljudi u zadnjih deset godina tražili odgovor, a koja su dovela do lansiranja nove stranice na kojoj će korisnici moći razgovarati jedni s drugima o takvim 'težim' pitanjima.

'Jevees je ponosan što može odgovoriti na 16 milijuna pitanja mjesečno, što čini već deset godina, no čak i mi moramo priznati da će uvijek postojati pitanja na koja nema jednostavnih odgovora, pa smo odlučili prepustiti korisnicima da zajedno nađu odgovore na njih', rekla je Nadia Kelly, zaposlenica Ask Jeevesa, najavljujući novu internetsku stranicu posvećenu onima koji rado navraćaju na njihovu tražilicu.

Na temelju više od milijarde pitanja koja su postavljena na čuvenoj tražilici sastavljena je lista deset najčešćih upita na koje nema odgovora, a mi ih prenosimo prema onom redoslijedu koji je naveden i na novoj stranici jeevesunansawrables.com.

1. Koji je smisao života?
2. Ima li Boga?
3. Da li se plavuše bolje zabavljaju?
4. Koji je najbolji način da se smršavi?
5. Ima li u svemiru inteligentnog života osim na Zemlji?
6. Tko je najslavnija osoba na svijetu?
7. Što je ljubav?
8. Koja je tajna sreće?
9. Je li Tony Soprano mrtav?
10. Koliko dugo ću živjeti?

izvor: tportal.hr