Svjetske kompanije ponudile veliki novac za tajnu recepturu bosanske prirodne kozmetike

Gloria Galić Volarić, smilje, kozmetika, svjetske kompanije

Od tog dana, pa do danas, u životu ove mlade dame promijenilo se mnogo toga. U profesionalnom smislu, tržište je izvrsno prihvatilo Gloria proizvode, dok je u privatnom životu, njihova kreatorka prije par mjeseci dobila priliku da njima njeguje svoju tek rođenu bebu.

Budući da dobre vijesti uvijek imaju tendenciju umnožavanja, tako je kao prirodni slijed događaja došlo do toga da su za proizvode prirodne kozmetike Gloria čule svjetske kozmetičke kompanije. Kako je to moguće i nije teško naslutiti. Zbog izvrsne kvalitete i učinkovitosti, proizvodi prirodne kozmetike Gloria stekli su veliko povjerenje korisnica širom naše države, ali i regije.

Među njima se našlo mnogo žena koje imaju profesionalne profile i karijere zbog kojih često putuju, ili žive na svim krajevima svijeta. Jedna stvar vodila je drugoj, pa je tako i do Glorie stigao upit za kupovinu kompletne recepture koju je osmislila za svoju liniju proizvoda.

Netko bi rekao da je za takav uspjeh potrebna neka tajna, ali u ovom slučaju tajne zaista nema. Ili, preciznije, tajna je samo u jedinstvenoj recepturi sastojaka čija je kombinacija iznimno efikasna. Želja ove mlade žene bila je jednostavno da ono što je već dostupno svima u sirovom obliku u prirodi, učini dostupnim i u jednostavnijem, upotrebnom obliku u svakodnevnom životu.

Ono što Gloria često naglašava je vrijednost smilja koje raste na plantažama njene obitelji u Hercegovini. Čisto, organski uzgojeno i njegovano smilje, koje samo po sebi ima nevjerovatno ljekovito dejstvo, u potpunosti je sačuvano u eteričnim uljima koja se koriste u jedinstvenim recepturama za vječno mladu kožu.

"Jako mi je važno da više pričamo o ljekovitom aspektu prirodne kozmetike. Cijeli proces njenog nastanka u potpunosti je kontroliran i precizan do posljednje kapi. Recepture koje sam osmislila jedinstvene su za sve tipove kože, a ponekad je čak potrebno sastaviti i sasvim novi recept za samo jednu osobu. Veseli me mogućnost da kombinacijom ljekovitih sastojaka nekome mogu riješiti problem. Ljepota u ovom procesu dođe samo kao kolateralna korist", izjavila je mlada Gloria.

Ne želeći otkrivati puno detalja u vezi sa ponudom koju je dobila, ipak nam je dala da naslutimo kako su recepture koje je sama osmislila još uvijek skrivene samo u njenom radnom notesu.

Izvor: klix.ba