Više portala i facebook profila iz Hercegovine blokirano

Facebook, samoubojstvo, Facebook, Facebook, Facebook, prevara, virus, Facebook socijalna mreža, oprez, Facebook socijalna mreža, novina na FB, dislike, na društvenim mrežama, društvene mreže, Facebook, špijuniranje, brisanje, faceboook, emocije, dislike, like, Facebook socijalna mreža, poruke, Facebook socijalna mreža, djeca, profil, Facebook, like, Facebook, zarada, Facebook, Facebook socijalna mreža, Facebook fenomen, faceboook, Facebook socijalna mreža, Facebook at Work, Facebook fenomen, Facebook, Facebook socijalna mreža, Facebook socijalna mreža, Facebook fenomen, Facebook socijalna mreža, objava na facebooku, status na facebooku, Facebook fenomen, objava na facebooku, Facebook, Facebook fenomen, Facebook socijalna mreža, blokada, Hercegovina, Facebook
...i samoubojstva generala Slobodana Praljka, a aktivistički portal Poskok.info nakon dvodnevne blokade objavio je da privremeno prestaje s radom.

Blokade objava i napade prijavili su iz portala Dnevnik.ba, Grude.com i Brotnjo.info. Portal Brotnjo.info čitatelje je izvijestio kako je njihova Facebook stranica blokirana zbog objave teksta o naoružanom ratniku Islamske države uhićenom u Sarajevu.

Portala Grude.com naveo je kako je posljednjih nekoliko dana blokiran na Facebooku te navodi da se radi o sinkroniziranim napadima na pojedine portale na hrvatskom jeziku u BiH, kao i na internetske profile poznatijih pojedinaca iz javnog života, pripadnika hrvatskog naroda.

Najčešće se blokiraju tekstovi vezani za presudu u Haagu, kao i reakcije na taj događaj.

Iz Hrvatskog studentskog politološkog foruma (HSPF) koji djeluje pri Filozofskom fakultetu u Mostaru upozorili su kako se "stalno krši pravo na slobodu mišljenja i izražavanja pripadnika hrvatskoga konstitutivnoga naroda na pojedinim društvenim mrežama".

"Nakon 29. studenoga, mnogi portali s područja Hercegovine meta su napada, te se blokiraju, onemogućeni su u svom radu, što predstavlja kršenje pozitivnih propisa Bosne i Hercegovine", stoji u priopćenju HSPF-a.