Unaprijedite Vaše rukovoditeljske vještine

intera mostar, seminar, seminari, znanje

Kako s njima radimo i koliko uspješno upravljamo? Prilikom delegiranja zadataka razmišljate na način: „Dok im ja objasnim kako, brže ću sam to napraviti!" ili „Ionako ću morati popravljati za njima!"? Smatrate da će se Vaši podređeni „pokvariti" ukoliko ih pohvalite? Teško Vam je izreći objektivnu kritiku?
Rukovođenje ljudima vrlo je složen i zahtjevan proces jer je ljudski faktor najsloženiji ali i najvrijedniji resurs svakog poduzeća/organizacije. I baš zato zahtjeva širok spektar znanja i vještina.

Bilo da ste rukovoditelj tima, odjela ili cijelog poduzeća trebate znati pomiriti i uskladiti puno različitih osobnosti i sposobnosti u cilju ostvarivanja željenih poslovnih ciljeva.

Način rukovođenja-upravljanja ljudima utječe i na međuljudske odnose i poslovnu klimu u poduzeću ali i motiviranost zaposlenika. Znati kako razvijati svoje ljude, kako ih motivirati da na poslu izraze sve svoje potencijale te kako uspješno delegirati zadatke odlike su vrhunskih rukovoditelja - menadžera. Kroz seminar „Rukovoditeljske vještine" naučite sve to i tako unaprijedite Vaše znanje o rukovođenju ljudima. Promijenite paradigmu rukovođenja podređenih u "ja razvijam suradnike", prepoznajte prepoznati različite faze učenja, te osvijestite zamke nedelegiranja.

Seminar se održava 18.5.2016. u sklopu Centra za obuke INTERA TP-a, u suradnji s renomiranom konzultantskom kućom Adizes South East Europe čiji su klijenti brojne uspješne europske kompanije.
Ostale teme koje će se obraditi tijekom seminara su: emocionalna inteligencija, upravljanje različitim stilovima zaposlenika, feedback- pohvala i kritika,...
Proširite svoje horizonte o rukovođenju ljudima i učite od profesionalaca.
Za više informacija o seminaru posjetite http://bit.ly/24dkid3