Unaprijedite vaše prodajne vještine

intera mostar

Zapravo, prodajne vještine dio su svakodnevne komunikacije i međuljudskih odnosa. Zbog toga možemo reći da se radi o univerzalnim vještinama koje nisu strogo vezane za pojednice koji rade u prodaji nego su te vještine potrebne svima.

Svoje prodajne vještine imate priliku unaprijediti na jednodnevnom seminaru "Prodajne vještine" kojeg organizira Centar za obuke INTERA Tehnološkog Parka u suradnji s renomiranom konzultantskom kućom Adizes South East Europe, čiji su klijenti brojne poznate svjetske kompanije. Seminar će se održati 13.4.2016. s početkom u 9.00 sati, a prijave su otvorene do 10.4.2016. Predavač je Hrvoje Bogdan, partner i direktor ASEE Hrvatska.

Što Vaši klijenti očekuju od vas, znate li kako se predstavljate kupcu, koje su faze prodajnog razgovora i je li bolje pričati ili pitati neke su od tema koje se obraditi.

Prodajne vještine se mogu naučiti i unaprijediti i baš zato učite od profesionalaca.

Seminar je namijenjen direktorima, menadžerima, voditeljima odjela, prodavačima i svim zainteresiranim pojedincima. Polaznici seminara će dobiti certifikat o sudjelovanju.  U cilju kvalitete seminara broj sudionika je ograničen.

U ugodnoj radnoj atmosferi kroz interakciju s predavačem i ostalim sudionicima unaprijedite Vaša poslovna znanja iz prodaje i proširite Vaše horizonte.

Više informacija o seminaru i načinu prijava možete pogledati na http://bit.ly/1Y2uDkp