U Mostaru konferencija PR stručnjaka

Mostar, međunarodna konferencija, Filozofski fakultet
...međunarodna znanstveno - stručna konferencija „PR day Mostariensis" na kojoj će sudjelovati stručnjaci odnosa s javnošću iz regije.

„PR Day Mostariensis" je konferencija s područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija koja će se održavati svake godine u zadnjem tjednu mjeseca studenoga u Mostaru ili nekom drugom gradu. Organizatori su Studij odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, agencija Media res i Udruga studenata odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta PRUMO.

Ciljevi PR Day-a Mostariensis su prezentirati, promovirati te analizirati i istražiti suvremene trendove odnosa s javnošću, podijeliti stečene spoznaje i iskustva znanstvenika i praktičara s područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija, otvoriti dijalog i raspravu s naglaskom na istraživanja i buduće trendove u profesiji i srodnim disciplinama, pratiti rad mladih znanstvenika i praktičara i poticati ih na stvaranje i prihvaćanja profesionalnih standarda i etičkih načela te nagrađivati izvrsnost na navedenom komunikacijskom području.