Tehnologija žene čini sretnijima

žena, tehnologija, žene, godine, izgled, žene, muškarac, mozak, žene, grad, ponedjeljak, uspješni ljudi, posao, ljudi, sreća, stvar
Istraživanje provedeno nad 35.000 ljudi širom svijeta pokazalo je da pristup informacijskim tehnologijama vodi većem zadovoljstvu životom.

Kako stoji u izvještaju istraživanja, najviše zadovoljstva zbog pristupa IT tehnologiji osjećaju osobe koje su lošije situirane u društvu. Oni sam manjim prihodima i slabijim obrazovanjem osjećaju više zadovoljstva od pristupa IT-u od onih sa većom zaradom ili boljim obrazovanjem. Čini se da je to slučaj širom svijeta, piše Telegraph.

Koristi od pristupa komunikacijskoj tehnologiji imaju i žene, stoji u izvještaju, jer one češće imaju centralnu ulogu u obiteljskom životu i društvenim mrežama.

"Sve što povećava osjećaj osobne kontrole u našim životima, kao što je IT, smanjuje nervozu i stres i održava mentalno zdravlje. Kroz mogućnost izbora, pristupa informacijama i kontakta sa drugima, IT tehnologija povećava osjećaj sigurnost, slobodu i snagu, što zajedno daje osjećaj većeg životnog zadovoljstva", rekla je psiholog Donna Dowson.