TDK2018 – Izložba najboljih fotografija s nagradnoga natječaja

Troplet
Otvaranje izložbe će biti priređeno u četvrtak, 8. studenoga u 19 sati.

Na natječaj se prijavio veliki broj fotografa-amatera koji su poslali svoje fotografije. Prosudbeno povjerenstvo je izabralo dvadeset najuspjelijih fotografija, a između njih i tri najbolje. Treba naglasiti da su povjerenstvo vodili poznati majstori fotografije. To su Ivica Matić, profesionalni fotograf, jedan od najcjenjenijih i najtraženijih u Dalmaciji i šire i Ivan Kelava, poznati fotograf iz Mostara i voditelj fotografskoj tečaja „Učimo Fotografiju".

Najboljih 20 fotografija će biti urađene u velikom formatu, 30cm x 40cm ili 30cm x 45cm, ovisno o proporcijama fotografije, te će biti izložene sudu javnosti. Na otvaranju izložbe, uz prigodan program, sponzor natječaja, tvrtka ZK office iz Mostara, će dodijeliti vrijedne nagrade za tri najuspjelije fotografije. Kao što je naznačeno u natječaju, nagrade su:

nagrada: foto aparat Canon EOS 1300D
nagrada: Photobook dimenzija 20×30
nagrada: Poklon bon za izradu foto proizvoda u vrijednosti 50 KM

Pozivamo sve fotografe koji su poslali svoje radove, njihove prijatelje te ljubitelje fotografije koji žele uživati u lijepim fotografijama i dati potporu ovim talentiranim fotografima amaterima, ali i sve one koji žele dati potporu tradicionalnim vrijednostima i zaštititi obitelj od ugrozbi ovoga vremena, da nam se pridruže na otvaranju izložbe kako bi zajednički slavili nadarenost i tradicionalnu obitelj.

Dobrodošli!