Startup Europe Week (SEW) ove godine i u Mostaru

 Startup Europe Week, spark , Mostar
Događaj je namijenjen startupima/poduzetnicima, ali i svim organizacijama koje ih podržavaju. Ova lokalno-organizirana kratka okupljanja i druženja će okupiti poduzetnike i startupe na regionalnoj razini, pri čemu će posjetitelji dobiti sve informacije o mogućnostima financiranja od strane organizacija u našoj državi i od strane Europske unije.

Organizatori SEWa u Mostaru su poslovni park SPARK i razvojna agencija REDAH, a događaj će se održati upravo u prostorijama SPARKa, 4. veljače 2016. godine s početkom u 14 sati. Kakav događaj možete očekivati? Startup Europe Week Mostar će biti dvosatna besplatna konferencija (uz izložbeni prostor) na kojem će naši govornici dati konkretne savjete i primjere podrške i resursa za poduzetnike, a posjetitelji će imati dovoljno vremena za postavljanje pitanja i saznavanje informacija iz prve ruke. Na kraju ćemo imati i kratke intervjue s uspješnim startupima iz SPARKa, a nakon toga i druženje.

Agenda:

14:00 Što je Startup Europe Week - kratki uvodni video
14:15 Poduzetništvo u HNŽ - Maja Šimić Škutor, Ministarstvo privrede HNŽ
14:35 Regionalni resursi za startupe - Ivan Jurilj, REDAH
15:00 Potpora Europske unije - Ilija Papac, Ministarstvo financija BiH
15:20 Pokreni svoj startup u Mostaru - Andrea Čordaš, SPARK
15:40 Uspješne priče iz SPARKa - kratki intervjui sa SPARK startupima
16:00 Druženje

Kao što smo već rekli, događaj je besplatan, no broj mjesta je ograničen, pa se što prije prijavite klikom na "Buy tickets" na https://www.amiando.com/sew-mostar. Ne zaboravite ponijeti vizitke!