FOTO  Škola programiranja Enter prima nove polaznike

škola, prijave

Programi omogućuju stručnjacima u zdravstvu, poslovanju, prodaji, izgradnji, grafičkom dizajnu, profesorima i drugima da obavljaju svoje dužnosti s nikad većom lakoćom i fleksibilnošću - a sve to dugujemo programerima.

Kreativni ste? Kodiranje nije nužno krajnji cilj, nego sredstvo. Ako naučite kodirati moći ćete napraviti svoje igrice, web stranice i alate. Mislite da je za Vas "prekasno"!? Glupost.

Nikada nije prekasno naučiti kodirati. Čak i ako niste početnik, sigurno možete i Vi nešto novo naučiti. Što više znate, više možete napraviti.

Najteža stvar kod učenja bilo kojeg jezika je pronaći dobro mjesto za početak. Škola programiranja Enter tu je da Vam u tome pomogne.
Uđite s nama u svijet računala. Ne trebate se bojati da ćete nešto slomiti, ionako je sve virtualno. U ponudi su tečajevi za sve generacije.

Srednjoškolci i odrasli mogu naučiti osnove programiranja u C jeziku, web dizajn, a za djecu smo pripremili vizualne jezike kao što su Kodu, Scratch i robotiku uz mBot robote. Upišite jedan od tečajeva u našoj školi i pridružite se milijunima koji svojim radom tvore budućnost.

Nalazimo se u Širokom Brijegu i Grudama, u tim malim radionicama kroz godinu je završilo dosta polaznika od kojih je jako puno izvan naših općina. Stoga smo u Grudama pripremili radionice i za one koji žive dalje od Gruda i Širokog, misleći na Imotski, Posušje, Ljubuški itd. Možda nemamo mogućnosti doći u sve općine i gradove, ali možemo barem na taj način pomoći i dati priliku onima koji žive dalje.
Kontaktirajte nas za više informacija (naravno, preko Viber-a/WhatsApp-a smo također dostupni):

Mobitel:
Filip: +387 063/418198
Marko: +387 063/495847
Ivan: +387 063/700040
Email: [email protected]
Ili čak preko društvenih mreža:

Facebook: www.facebook.com/enterprog
Instagram: www.instagram.com/enterprog