FOTO  SAMO NA HOME.TV-u: Đelo Hadžiselimović na sajmu u Mostaru predstavio novi kanal

Đelo Hadžiselimović, HOME.TV
...dokumentarcima - DOKU TV odabrao Đelo Hadžiselimović. Promocija ovog kanala čiji je vlasnik Discovery film & video održana je u sklopu mostarskog Sajma gospodarstva, a gost na štandu HT ERONET-a bio je, nitko drugi do - Đelo Hadžiselimović.

Rečenica koju su godinama izgovarali spikeri HRT-a ili titl na kraju mnogobrojnih dokumentaraca - odabrao Đelo Hadžiselimović, postali su svojevrsni brend, nadaleko i naširoko prepoznatljiv na ovim prostorima.

Stoga i ne čudi da je distributerska tvrtka Discovery film&video, inače vlasnik i KINO TV kanala i utemeljitelj filmskog festivala u Vukovaru, povukla odličan potez: nakon zaslužene mirovine na HRT-u, doveli su Đelu Hadžiselimovića u svoj tim.
Inače, DOKU TV odabrao Đelo Hadžiselimović, prvi je kanal u Hrvatskoj koji emitira isključivo dokumentarce, a HT ERONET je, s HOME.TV-om, prvi i jedini u BiH koji ga ima u svojoj ponudi. Đelo je u Mostar, na štand HT ERONET-a, stigao ravno iz Cannesa gdje je, naravno, na televizijskom festivalu, birao filmove za DOKU TV.

„DOKU TV je dokumentarni kabelski kanal posvećen isključivo pravim dokumentarcima. Na ovaj način željelo se pobjeći od današnjih trendova - dokumentarnih realityja i vratiti se onome pravom - dobrome starom dokumentarnom filmu. Emitiramo svaki dan u tjednu, 24 sata. Kanal nudi mnoštvo različitih dokumentaraca - od putopisa, političkih, povijesnih, iz područja znanosti, lifestylea, života poznatih, dakle - za svakoga ponešto. Putopisne dokumentarce, što čini oko 25 posto programa, sinkroniziramo, tako da se gledatelj ne mora mučiti s titlovima, nego uživati u ljepotama prirode, krajeva, svjetskih destinacija. Vjerujem da će ovaj kanal naići na dobar prijem kod vaše publike", kazao je Đelo Hadžiselimović, čestitavši timu HT ERONET-a na osvojenoj nagradi za najuspješniji sajamski nastup, usput odrađujući pravi mali fotosession s posjetiteljima koji su se, za uspomenu, željeli fotografirati s njim.