PRLJAVA TAJNA GMAIL-A Drugi mogu vidjeti kad otvarate e-poštu i s koje lokacije, evo kako to spriječiti

Edward Snowden, gmail, Facebook, chat, skandal, yahoo, pedofil, pedofilija, pedofili, crna kronika, gmail, igra, zaštita, pedofil, pedofilija, Hercegovina
"Pomoću tih alata vrlo je lako vidjeti što primatelj radi s porukom koju ste mu poslali" - kaže tekst vesele reklame za Bananatag, uslugu za praćenje e-mailova u G-mailu koja je prvenstveno namijenjena osobama koje traže posao, marketingašima i ljudima koji rade u odnosima s javnošću.

Na sreću, postoji koristan alat koji se zove "Ugly Email" ("Ružna E-pošta") koji vam može pokazati jesu li vaši mailovi na Gmailu praćeni čak i prije nego što kliknete na nešto.

Naime, nakon što instalirate ovu aplikaciju, pored svakog maila koji je praćen pojavit će se ikona u obliku oka i točno ćete vidjeti što se događa.

Instaliranje ovog alata vrlo je jednostavno: morate imati ugrađen Google Chrome web pretraživač, zatim odete u Chrome Web Store i kliknete na "Add to Chrome" (dodaj u Chrome) i to je to. Sada možete biti sigurni da su vaši G-mail pretinci sigurni od "nepozvanih" gostiju.

tehnoklik