Postani konkurentan na tržištu rada, prijavi se na obuku CNC operatera

Intera tehnološki park, intera mostar, tržište rada
... organizira sada već trinaesti ciklus obuke za CNC operatera koji počinje u ponedjeljak, 29.01.2018. s početkom u 17:00 h i održat će se u prostorijama INTERA HTEC CNC centra.
Kao član svjetske HTEC mreže Mostar ima jedan od najsuvremenijih HTEC CNC centara u Europi za obuku u proizvodnim CNC tehnologijama te pruža mogućnost obuke na najmodernijim industrijskim strojevima, visokokvalitetnim alatima i pratećoj opremi s vodećim timom stručnjaka u ovom području.
Prema riječima predstavnika Haas Automation Europe gosp. Simon Vanmaekelbergha, u konkurenciji 60 europskih centara, HTEC centar INTERA Tehnološkog Parka Mostar spada u jedan od najboljih te najprofesionalnijih kojeg je imao priliku posjetiti.
Pored same obuke, INTERA HTEC polaznicima pruža priliku stupiti u kontakt s poduzećima koja traže kadrove ovog profila pri čemu je već tijekom obuke moguć dogovor o potencijalnom radnom odnosu.
Sama obuka za profil „CNC operater" traje 90 sati tijekom tri mjeseca i podijeljena je na 3 modula - teorijski dio i dva modula praktičnog rada na CNC glodalici i CNC tokarilici.
Kako bi se svi zainteresirani upoznali s pojmovima iz svijeta CNC tehnologije i dobili odgovore na pitanja, INTERA TP organizira besplatna probna predavanja koja će se održati u petak, 19.01.2018. g. u 17:00h u prostorijama INTERA HTEC CNC centra. Probna predavanja su otvorena za sve zainteresirane.
Za polaznike 13 ciklusa obuke osigurana je subvencija usluge obuke u iznosu od 20%.
Za sve detaljne informacije o obuci i samoj prijavi obratite se na [email protected].