Ovo je BiH: Ples protiv kiše kako bi mogli pratiti Svjetsko prvenstvo u nogometu

BIH

... svih ostalih tv kuća koje vrše direktne prijenose utakmica iz Rusije. Objašnjeno je da na području BiH ova kuća ima ekskluzivna prava na prijenose svih utakmica.

Isti taj BHRT jučer nije nije emitirao  prvih 45 minuta utakmice drugog kola grupe E Svjetskog prvenstva u Rusiji između Brazila i Kostarike koja je počela u 14 sati.

Službeno objašnjenje bilo je da signal ne prolazi zbog jakog nevremena. U objašnjenju ne kažu gdje je bilo to nevrijeme, pa smo umjesto igrača Brazila i Kostarike jučer buljili u dosadne reklame i pitali se da li je nevrijeme pogodolo BiH, Rusiju ili neku treću zemlju između ove dvije pa nije bilo tog signala?

Bilo kako bilo svi gledatelji u BiH koji su osuđeni na signal BHRT-a ostali su jučer zakinuti za prvo poluvrijeme utakmice Brazil-Kostarika. Na brojne upite korisnika kabelski operateri davali su smiješne odgovore u koje ne bi povjerovala ni mala djeca. 

Sukladno tome mnogi su požurili na krovove svojih stambenih objekata loviti signal neke normalne tv postaje kojoj kiša ne može omesti signal, a ovima drugima ostalo je samo da se mole da do kraja prvenstva BiH, Rusiju ili neku treću državu ne pogoditi nevrijeme.

U tu svrhu u brojnim gradovima BiH organizirani su plesovi protiv kiše, a povećana je i prodaja protugradnih raketa koje tjeraju i razbijaju kišne oblake nad našim glavama.

HERCEGOVINA.info