Otvorene prijave na BETAPITCH konferenciju

Mostar
Datum održavanja je petak 8.9., a mjesto je Kosača. Događaj će okupiti lokalne i regionalne IT startupe, poduzetnike, predstavnike akceleratora i inkubatora, ali i investitore iz regije i šire.

Program je uistinu zanimljiv, te otvoren i besplatan za sve zainteresirane. Predstavnici organizacija poput EIT Digital, Burch University, Supreme Factory, #CPHFTW i weXelerate podijelit će svoja iskustva iz startup svijeta, a nakon toga će se deset pažljivo odabranih startupa natjecati za nagradu - put u Berlin i sudjelovanje na BETAPITCH Global eventu. Prije progašenja pobjednika, možete poslušati panel diskusiju na temu startup zajednice u našoj državi. Na kraju slijedi druženje s predstavnicima SPARKovih partnerskih organizacija: betahaus, Ambasada Savezne Republike Njemačke, SwissEP, GIZ, INTERA, HD Kosača, Ministry of Programming, Mandeks i mnogim drugima.


PROGRAM
09:00 Prijava
10:00 Službeno otvorenje BETAPITCH Mostar - SPARK Mostar, betahaus Berlin, Ambasada SR Njemačke u BiH
10:15 Integriranje obrazovanja, istraživanja i poslovanja u startup ekosustav - Thomas Kösters (EIT Digital)
10:45 Ugrađivanje DNA inovacija u bh. mladež - Malcolm Duerod (Burch University)
11:15 Započnite projekt svojih snova u Londonu - Petar Savić (Supreme Factory)
11:45 Od nule do prve investicije - Jasenko Hadžić (#CPHFTW)
12:15 Uključivanje startupa u korporacije - najčešće greške i najbolje prakse - Mona Hübl (weXelerate)
13:00 Ručak
14:00 Startup natjecanje: pitching
16:00 Diskusija: Startup zajednica u BiH - prvi koraci - Aiste Lehmann, Jasenko Hadžić, Maurice Beckand Verwee, Marko Zeljko
16:30 Startup natjecanje: proglašenje pobjednika
17:00 Druženje

Želite biti dio digitalne transformacije Hercegovine? Rezervirajte svoje mjesto na BETAPITCH konferenciji: betapitch.spark.ba.