Od 1. siječnja niže cijene mobilne telefonije u BiH

telefon, broj, zdravlje, mobitel, glavobolja, mobilna telefonija, prijenos broja, mobiteli, virus, RAK, mobiteli, mostarci, razgovor, hercegovački vicevi, gazda, mobitel, zdravlje, rak mozga, Njemačka, duvanjskim gastarbajterima, Hrvatska dijaspora, dijaspora, prisluškivanje, mobitel, telefoniranje, kazna, cijene, nove cijene
... sa datumom stupanja na snagu od 1. siječnja 2018. godine. Izmjene cjenovnika se odnose na smanjenje cijene poziva prema brojevima mobilnih mreža drugih operatora u BiH, kao i na smanjenje cijene terminiranja nacionalnih poziva u mobilne mreže.

Što se tiče BH Telecoma d.d. Sarajevo cijena poziva prema brojevima mobilnih mreža drugih operatora u BiH (00:24 sata), za korisnike tarifnih paketa BizPhone30, ISDN BRA Phone8 i ISDN BRA BizPhone20 smanjuje se sa 0,25 KM/min (cijena bez PDV-a) na 0,243KM/min (cijena bez PDV-a), dok se za korisnike tarifnih paketa BizPhone50, ISDN BRA Phone23 i ISDN BRA BizPhone50 smanjuje sa 0,225 KM/min (cijena bez PDV-a) na 0,219 KM/min (cijena bez PDV-a).

U sklopu ponude IP Centrex usluge, smanjuje se cijena poziva prema brojevima mobilnih mreža drugih operatora u BiH sa 0,23 KM/min (cijena bez PDV-a) na 0,223 KM/min (cijena bez PDV-a).

Za korisnike Multimedijalnih paketa smanjuje se cijena poziva prema drugim mobilnim mrežama u BiH sa 0,25 KM/min (cijena bez PDV-a) na 0,243 KM/min (cijena bez PDV-a). Kod Telekoma Srpske a.d. Banja Luka cijena usluga u fiksnoj telefoniji u nacionalnom telefonskom prometu (pozivi prema ostalim mrežama u BiH) se smanjuje sa iznosa od 0,25 КМ/min na 0,243 КМ/min (bez PDV-а). Što se tiče operatora Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar, prema cjenovniku, mijenja se cijena poziva prema drugim mobilnim mrežama u BiH.

Za privatne korisnike tarifnih modela: Osnovni tarifni model, Basic, Super 50, Super 50 plus, Business, Businnes pro, HOMEBOX BASIC, HOMEBOX, HOMEBOX SUPER, te za prepaid usluge i javne telefonske govornice, smanjuje se cijena poziva prema drugim mobilnim mrežama u BiH sa 0,25 KM/min (bez PDV-a) na 0,236 KM/min (bez PDV-a). Za poslovne korisnike tarifnih modela: Osnovni tarifni model, Super 50, Super 50 plus, Business, Businnes pro, OFFICEBOX BASIC, OFFICEBOX smanjuje se cijena poziva prema drugim mobilnim mrežama u BiH sa 0,25 KM/min (bez PDV-a) na 0,236 KM/min (bez PDV-a).

Za poslovne korisnike Net Phone, paketa smanjuje se cijena za pozive prema drugim mobilnim mrežama u BiH sa 0,22 KM/min (bez PDV-a) na 0,206 KM/min (bez PDV-a), priopćeno je iz RAK-a.