Kongres žena poduzetnica jugoistočne Europe – Vaša prilika za povezivanje

žene, vjenčanje

...poduzetnica te ima za cilj potaknuti razmjenu znanja, tehnologija, inovacija i ohrabriti žene na poduzetnički pothvat. Ovaj centar je prvi takve vrste ne samo u Hrvatskoj nego i u jugoistočnoj Europi. U ožujku ove godine organizirali su iznimno uspješan Kongres samozaposlenih žena poduzetnica, čiji je cilj bio osiguranje razmjene iskustava, stvaranje poslovnih kontakata, povezivanje i unaprjeđenje poslovne mreže poduzetnica, kako bi im pristup i opstanak na tržištu bio što kvalitetniji, a put do uspjeha što izvjesniji (video s Kongresa možete pogledati na sljedećem linku: https://goo.gl/mxUTpH).

INTERA Tehnološki Park kroz svoj cjelokupan rad veliku pozornost pridaje promociji i razvoju ženskog poduzetništva o čemu svjedoče brojni uspješni projekti u prethodnom periodu.

Od samih početaka djelovanja Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, INTERA Tehnološki Park je partner na zajedničkom promicanju poduzetništva u BiH i Hrvatskoj. Upravo zato se u petak 30.6.2017. godine u 11 sati organizira press konferencija na kojoj će se predstaviti aktivnosti Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, ali najaviti i drugi po redu Kongres poduzetnica jugoistočne Europe koji će se održati u Zagrebu, 8.3.2018. godine. Okupljenima će se obratiti Sanela Dropulić, voditeljica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, Adisa Tufo, direktorica i vlasnica tvrtke Cipsistemi iz Sarajeva i Goran Dodig, CFO INTERA Tehnološkog Parka.

„Snaga ženskog poduzetništva u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi zorno je iskazana i tijekom našeg prvog Kongresa ove godine u Zagrebu s kojeg je odaslana poruka zajedničkog djelovanja poduzetnica radi učinkovitog tržišnog nastupa, nerijetko i udruženog s više adresa i iz različitih država. Žensko je poduzetništvo postalo iznimno značajan zamašnjak gospodarstava jugoistočne Europe, a zanimljiva je činjenica da su hrvatske poduzetnice liderice u regiji po gospodarskim aktivnostima, projektima i obrazovanju. Kongres poduzetnica 2018. organiziramo s ciljem još više potaknuti na zajednički rad i suradnju žene u poduzetništvu radi rasta i razvoja gospodarstava čije smo konstruktivni dio" - kazala je u povodu predstavljanja suradnje s INTERA Tehnološkim Parkom Sanela Dropulić, voditeljica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.

Vidimo se na još jednoj poduzetničkoj inicijativi namjenjenoj Vama, ženama poduzetnicama!