Izrada web stranice - prvi i najvažniji dio marketinga

spark , web
...takozvani MVP (minimum viable product) ili minimalno održivi proizvod, tj. svoj prvi prototip. To je idealno vrijeme da počnu raditi na marketingu.

Marketing je itekako važan i za već postojeće tvrtke, a osobito za tvrtke koje tek počinju sa svojim poslovanjem. Ali što napraviti prvo? Otvoriti račune na društvenim mrežama? Poslati newsletter potencijalnim klijentima? Sve to stoji, ali prije svega morate napraviti web stranicu koja će sadržavati sve što vaše potencijale klijente zanima. To je prvo mjesto gdje će vas netko potražiti. Ako ju nemate, kako će ljudi znati za vas i čime se bavite?

Sad kad je jasno da je web stranica must have, također je bitno zapamtiti da ona mora biti jako dobro napravljena. Ovo su neke smjernice kojima se trebate voditi da bi vaš online izlog bio moderan:

1. prilagodljiv za kompjutere, tablete i mobitele
2. dizajniran u skladu s vašim logotipom i bojama, te jednostavan za navigirati
3. informativan, pregledan i točan
4. personaliziran prema vašem startupu ili tvrtci
5. treba imati kontakt formu
6. prilagođen pretraživačima (SEO)

Prvi dojam je također bitan u poslovnom svijetu, tako da vam savjetujemo da potražite profesionalnu pomoć pri izradi web stranice. Mi vam preporučujemo našu tvrtku članicu 4Ants, čiji tim ima više od deset godina iskustva u izradi web i mobilnih aplikacija, grafičkom dizajnu i marketingu općenito. Zavidan portfolio pogledajte na njihovoj web stranici www.4ants.ba.