INTERA Tehnološki Park dobitnik priznanja za doprinos razvoju poduzetništva na području Jugoistočne Europe

intera mostar, nagrada, intera mostar, SAD, fond, intera mostar, Tehnološki park

Ovo priznanje se dodjeljuje poduzetnicima i menadžerima , kao i organizacijama, institucijama, koje su posebno doprinijele i doprinose razvoju poduzetništva u Jugoistočnoj Europi po čemu je prepoznata i naša organizacija ITP. Dodjela je održana na Regionalnom summitu poduzetnika „300 NAJBOLJIH".

Žiri, koji je bio sastavljen od eminentnih imena kao što su prof. dr. Boris Tihi, dr. Sandra Švaljek i prof. dr. Sinša Zarić, je između velikog broja kandidata odabrao INTERA TP. Time je INTERA TP postao dobitnik prestižne nagrade koja dokazuje ustrajnost i rad na razvoju poduzetništva.
Podsjetimo, INTERA Tehnološki Park kroz program poslovnog inkubatora, koji je orijentiran na IT bazirana poduzeća, radi na promociji i jačanju poduzetništva i poduzetničkog duha. Dokaz tome jest i impozantan broj od aktivnih 13 timova u procesu predinkubacije i inkubacije, koji se sastoje od mladih ljudi. Pored poslovnog inkubatora, INTERA kontinuirano organizira i različite radionice i događaja na kojima se promiče poduzetništvo, što redovno rezultira velikom posjećenošću.

Što drugo reći, nego čestitati laureatima iz Mostara, koji u sivilu daju tračak svjetlosti i želimo im još puno ovakvih priznanja i usješnih projektnih i poduzetničkih priča!