HT ERONET: Naš je prioritet – zadovoljan i nasmijan korisnik

HT Eronet, Eronet, HT Eronet, HT Eronet
...poduzeća te velikog korisničkog iskustva, HT ERONET, uz trenutne postojeće marketinške aktualnosti u sferi razvoja usluga i korisničkih akcija (ljetne roaming/ Internet opcije, Cloud ponuda HT ERONET-a,...) , na zadovoljstvo svih svojih korisnika, snažno i brzo kreće u daljnji razvoj i renoviranje prodajnih mjesta.
Na načelima visokih profesionalnih standarda, HT ERONET i ovim ulaganjima i renoviranjem prodajne mreže, želi se još više približiti svojim korisnicima te se na jedan nov, otvoren i prisan partnerski način predstaviti kroz vizualno potpuno nova i moderna rješenja.
Naime, prodajna mjesta HT ERONET-a omogućavaju izravni kontakt korisnika i naše tvrtke te kao takva nude:
- Ugodan ambijent, uvijek dostupno profesionalno i uslužno prodajno osoblje koje zna prepoznati i zadovoljiti stvarne korisničke potrebe iz domene telekom usluga;
- Dostupnost svih servisa - usluge fiksne, mobilne telefonije, Internet i data usluge, najsuvremenijih mobilnih uređaja, dodatne opreme, IT i Cloud rješenja, cjelokupnu ponudu - kako za privatne, tako i poslovne korisnike;
- Visoku prohodnost na prodajnom mjestu, maksimalno skraćenje čekanja realizacije usluge;
- Vizualna i moderna rješenja koja korisniku, na brz i jednostavan način, približavaju trenutne aktualnosti u domeni ponude;
- Izdvojene poslovne kutke za potrebe poslovnih korisnika.
Uza sve navedeno, prodajna mjesta HT ERONET-a sigurno će predstavljati mjesto ponovnog dolaska i susreta s našim ponudama i aktualnostima.
Sukladno novom konceptu uređenja prodajnih mjesta, s ponosom ističemo činjenicu kako ćemo u razdoblju koje slijedi obnoviti i urediti najveći dio naše prodajne mreže, s željom da do kraja 2017. imamo u potpunosti modernizirana i opremljena sva prodajna mjesta.
HT ERONET i na ovaj način sa svojim korisnicima želi graditi i njegovati odnos visokog uzajamnog povjerenja i uvažavanja, na obostrano zadovoljstvo.