FOTO  HT ERONET i HUAWEI potpisali ugovor vrijedan 2,5 milijuna KM

Huawei, HT Eronet

U ime HT ERONET-a ugovor su potpisali predsjednik Uprave Vilim Primorac i izvršni direktor za pokretnu mrežu i član Uprave dr. sc. Goran Kraljević, a u ime Huaweija - regionalni direktor Cui Fenghua i gosp. Chenchen.
Osuvremenjavanjem i proširenjem MSAN mreže, između ostaloga, HT ERONET će znatno poboljšati svoju uslugu prema krajnjim korisnicima.

Inače, ugovor je potpisan u sklopu radionice Huaweija, koji ova tvrtka, već tradicionalno, organizira za predstavnike HT ERONET-a.

Predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac tom je prigodom istaknuo:
„HT Eronet je počašćen što upravo u Huaweiju, kao vodećem svjetskom dobavljaču informacijskih i komunikacijskih rješenja, ima čvrstoga i pouzdanog partnera. Dokaz naše iznimne poslovne suradnje jest i ugovor koji smo potpisali. Koristim ovu prigodu još jednom istaknuti kako je jedan od naših ključnih strateških ciljeva tehnološki razvoj te vjerujemo kako će Huawei, kao naš iznimno značajan partner, i dalje nastaviti pružati svoj obol nastojanjima naše tvrtke u borbi i pozicioniranju na iznimno zahtjevnom telekomunikacijskom tržištu".