Facebook uskoro uvodi novu značajku za profile, a tu priči nije kraj...

Facebook
...dodati glazbu u svoje online identitete, pretvorivši se u bizarnu modernu verziju MySpacea. Kompanija, konkretno, planira omogućiti slušanje glazbe u pričama i na samim korisničkim profilima.

Korisnici već danas mogu početi koristiti glazbu u pričama. Da bi joj pristupili, oni moraju odabrati naljepnicu Music i izabrati glazbu po svojem izboru. Moguće je odabrati određeni dio pjesme ili cijelu - s time da sve na kraju izgleda isto kao na Instagramovim pričama.

Moj profil - moja glazba

Druga nova značajka u kojoj ćemo svi uživati je glazba na samom profilu. Nova glazbena sekcija dat će vam mogućnost da vidite koje pjesme slušate te da ih također stavite na vrh svog profila kako biste sivma dali do znanja da imate fantastični glazbeni ukus.

Svi koji se odvaže kliknuti na vaš profil moći će preslušati male isječke iz vaših omiljenih pjesama, a moći će i posjetiti Facebook stranicu samog umjetnika.

Kada stiže?

Prema svemu sudeći, Facebook se primio posla i odlučio maksimalizirati profit od licenciranja glazbe iz UMG-a, Sonyja i Warner Brosa.

Konkretni dan dolaska ove nadogradnje nije poznat, no vjerujemo kako na njega ne bismo trebali čekati predugo, osim (naravno) ako se u cijelu priču ne upletu lokalni zakoni.

Tportal.hr