FOTO/VIDEO  Ekipa HERCEGOVINA.info u Amsterdamu otkriva nove tehnologije: 3D print revolucije

3D printer, 3D ispisani uređaj, 3D, nova tehnologija, Amsterdam, Nizozemska
Naime ekipa našeg portala HERCEGOVINA.info posjetila je prezentaciju 3D revolucije i nesvakidašnje mogućnosti koje nudi ova nova tehnologija.Pored naše ekipe ovoj neobičnoj prezentaciji nazočili su i hrvatska televizija HTV ,kao i ekipe iz Španjolske, Azerbejdžana, Francuske i drugih svjetskih TV kuća.

Digitalne revolucije koja vas iz pasivnog konzumera pretvara u aktivnog kreatora. Revolucije koja pojedincu omogućuje osmišljavanje i izradu predmeta želja bez kupovine i posrednika. Revolucije pokretane kreativnošću koja ne samo da inspirira - ona stvara fizičke objekte. Dobrodošli u doba 3D printanja. Dobrodošli na početak kraja!
Neminovno je da će se pojaviti problemi oko kopiranja i autorskih prava. Pirate Bay već više od godinu dana ima svoju ‘physibles' sekciju u kojoj možete pronaći 3D objekte spremne za print. Ako uparimo 3D printere sa 3D skenerima, mogućnosti ‘kopiranja' postaju neograničene.

Danas smo se uvjerili i nazočili printanju i proizvodnji blok elemenata za izgradnju kuća,cijelih konstrukcija stepeništa pa sve do sitnih dijelova kao što su privjesci za ključeve i poklopci za teglice.

Pa evo uvjerite se i sami u spektar proizvoda koji smo mi zabilježili našim kamerama.

HERCEGOVINA.info