CES 2017 Las Vegas: Bh. programer Haris Aščalić s projektom Cadence u konkurenciji

Haris Aščalić, Cadence
Cadence - digitalna asistentica je softver koji korisnicima olakšava korištenje računara i Interneta, i to putem - glasa. Ona je kreairana kao virtualni prijatelj koji osim što obavlja vaše zadatke, i komunicira o raznim temama. A kako to ona radi pogledajte na Harisovom YouTube kanalu: https://www.youtube.com/user/harisascalic95/videos

Ovako Cadence šalje email:
https://www.youtube.com/watch?v=wW3R5Yd1NPI

Šta je CES?

CES (International Consumer Electronics Show®) je najveći, najvažniji i najutjecajniji svjetski sajam potrošačke elektronike, gadgeta, tehnoloških inovacija i startupa na svijetu koji se svakog januara održava u Las Vegasu.

Tijekom četiri dana trajanja (od 5. do 8. siječnja), na CES-u se okuplja preko 170.000 strogo probranih insidera tehnološke industrije iz čitavog svijeta koji oblikuju budućnost.

https://www.youtube.com/watch?v=6XMBL2yXVyI

"Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam dio konkurencije ovog reprezetativnog događaja. Nastojao sam svojom upornošću približiti javnosti Cadence i pokazati samo dio njenih mogućnosti kao i jednistvenost samog projekta. Svjedoci smo velikog tehnološkog napretka, zato mladi sebi ne smiju lagati da nemaju dovoljno vremena da rade na zahtjevnim projektima i tako pokušaju ostvariti svoje snove. I zato pozivam sve one koji imaju ili rade na nekom projektu da hrabro konkuriraju: ideaknockout.com", govori Haris.

Više o Cadence saznajte na oficijalnom blogu ovdje: https://projectcadence.wordpress.com/