FOTO  Bliže korisniku: U Vitezu otvoreno novoobnovljeno prodajno mjesto HT ERONET-a

Eronet, HT Eronet, Vitez

Svečanosti su nazočili brojni korisnici, predstavnici općinskih vlasti na čelu s načelnikom Tomislavom Bošnjakom-Matićem, gospodarstvenici, predstavnici medija, koje je pozdravio član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu HT ERONET-a Tomislav Ruk.

Projekt uređenja prodajnih mjesta HT ERONET-a potaknut je pozitivno ostvarenim rezultatima za 2016. i dio 2017., a u skladu sa strategijom daljnjega razvoja i na načelima visokih profesionalnih standarda. Cilj projekta približiti je HT ERONET i njegove usluge korisnicima koji su uvijek u fokusu, a uz to, između korisnika i HT ERONET-a, graditi i njegovati odnos pun povjerenja i uvažavanja.
Nakon svečanih promocija u Čapljini i Livnu, te otvaranja još niza obnovljenih prodajnih mjesta diljem BiH, na red je došao i Vitez.

„Za promociju ovoga projekta, odabrali smo upravo Vitez, pokretača gospodarskog razvoja Središnje Bosne, ali i u području komunikacija i tehnološkog napretka. Želimo se, na jedan nov, otvoren i prisan partnerski način, približiti našem korisniku i predstaviti se kroz vizualno potpuno nova i moderna rješenja. Želimo da ovaj prostor HT ERONET-a bude mjesto na koje ćete se uvijek s radošću vraćati - kazao je, između ostaloga, direktor Ruk koji je naglasio kako novi koncept HT ERONET-a korisniku pruža mnoge mogućnosti: ugodan ambijent, uvijek dostupno profesionalno i uslužno prodajno osoblje koje zna prepoznati stvarne korisničke potrebe i ponuditi adekvatno rješenje; dostupnost svih servisa; visoku prohodnost na prodajnom mjestu, maksimalno skraćenje čekanja na uslugu; lakšu povezanost prethodno viđenih marketinških poruka i akcija, s portfeljom usluga i uređaja korisniku vidljivim i dostupnim na samom prodajnom mjestu; vizualna i moderna rješenja koja korisniku na brz i jednostavan način približavaju trenutne aktualnosti u domeni ponude usluge i uređaja; izdvojene poslovne kutke za potrebe poslovnih korisnika".