Avira lansira 2015. antivirus security software liniju

...na tržištu kao i poboljšane ponude mobilne sigurnosti za Android i za iOS uređaje koji pružaju digitalnu zaštitu za sve aspekte u životu osobe: računala, mobilne uređaje i internet.
Po prvi puta, u sklopu preuzimanja proizvoda Avira korisnici dobit će Avira Browser Safety (ABS) koji korisnike čini sigurnim prilikom pregledavanja interneta, te Avira SafeSearch koji štiti privatnost blokiranjem prijetnji s web stranica. Korisnici će također imati priliku instalirati Dropbox kao dio procesa preuzimanja novih Avira 2015 proizvoda.

U posljednjih nekoliko godina Avirin fokus na osiguranje osobe, a ne samo računala dolazi u oštriji fokus s izdavanjem Avira 2015. linije. Avira Protection Cloud nastavlja svim korisnicima koji koriste komercijalnu verziju pružati mogućnost da zloćudne programe identificiraju brže slanjem sumnjivih datoteka za instant analizu. Avirin najbrži ikad anti-malware mehanizam, xVDF (produženi Virus Definition File) povećava broj datoteka koje utvrđuju viruse i optimizira brzinu preuzimanja datoteka, što rezultira bržim pokretanjem sustava, manjom veličinom datoteka za utvrđivanje virusa svakim ažuriranjem, smanjenim volumenom VDF preuzimanja te još manjom potrošnjom resursa korištenog od strane glavnog proizvoda.

Avirina nova ponuda proizvoda 2015. je upravljana putem Avira Online Essentials, cross-platforme aplikacija za instaliranje i upravljanje Avira sigurnosnih aplikacija; na svim računalima, tabletima i mobitelima koje potrošač posjeduje; sve se nalazi na jednom mjestu putem nadzorne ploče koja se jednostavno koristi. Avira Online Essentials olakšava zaštitu svih uređaja s jednim rješenjem koje radi na svima.

„Avira je u posljednje dvije godine vrlo usmjerena na to da pruži poboljšanje proizvoda u realnom vremenu tijekom cijele kalendarske godine, ali znamo da je važno komunicirati s korisnicima sve nove značajke našeg 2015 proizvoda", rekao je Travis Witteveen, predsjednik Uprave Avire. "Kao kohezivan tim, naši produkt menadžeri napravili su jako dobar posao pružajući značajke proizvoda koje naši klijenti žele i značajke koje štite cijeli digitalni život svakog korisnika.

Više od 100 milijuna potrošača i malih poduzetnika ovise o Avirinoj sigurnosnoj stručnosti i nagrađivanom antivirusnom softveru, što ovu tvrtku pozicionira na drugo mjesto lidera tržišnog udjela na globalnoj razini. Prema ABI Researchu, Avira je rangirana #1 u tehnološkim inovacijama; preporučena je od strane Consumer Reportsa za svoj besplatni antivirusni software; OPSWAT Aviru stavlja kao #1 kad je riječ o najbrže rastućem antivirusnom prodavaču u 2012 i kao #2 najvećeg prodavača u svijetu u 2011; Avira je također dobila gotovo neprekinut niz Virus Bulletin VB100 nagrada u posljednjih deset godina.

Avira pruža IT-sigurnosnu zaštitu za računala, pametne telefone, servere i mreže, i kao software i kao cloud-based usluge. Posjetite www.avira.com.