FOTO  AIESEC - Career day u Mostaru

Career days, mosar, Career days, Mostar
...koji je organizirao lokalni ured AIESEC Mostar. Događaju je prisustvovalo oko 50 mladih osoba koji su imali priliku da na licu mjesta saznaju nešto više o programima koje AIESEC nudi.

Naime, radi se o programima Global Citizen; program volonterskih praksi, te Global Talent; program plaćenih stručnih praksi.
Pored ovoga, posjetitelji su imali priliku da se upoznaju sa samim radom organizacije te da čuju iskustva mladih koji su već učestvovali na jednom od pomenutih programa.

"Ovaj događaj je za mene bio jedinstvena prilika da saznam nešto više o AIESEC praksama te o samom radu organizacije. Svi prisutni su bili jako pristupačni i susretljivi, te sam saznala dosta toga o ovim programima. Ovaj događaj me motivirao da se prijavim kao član na sljedećoj regrutaciji i da ugrabim svoju priliku!", kazala je Selma Sultanić, jedan od posjetitelja.

Ovo je samo jedan u nizu događaja koje organizira AIESEC Mostar. Ovim putem vas želimo pozvati na sljedeći pod nazivom "AIESEC caffe" o kojem ćete biti naknadno obaviješteni.

Za sve informacije možete da nam se obratite na našoj facebook stranici AIESEC Bosnia and Herzegovina te na www.aiesec.ba.