Svaki treći samac odrekao bi se seksualnih odnosa zbog omiljene hrane

berba, jagode, Njemačka, jagode, seks, hrana, seks, rekviziti, hladnjak, afrodizijak, namirnice, seks, namirnice, voće, seks, jagode, trik, vijek trajanja, jagode, lijek, zdravlje, peteljke, jagode, listovi jagode, zdravlje, jagode, upozorenje, jagode, Divlje Jagode, listovi jagode, sektor mljekarstva ,  jagodičasto voće, gospodarstvo, jagode, jagodasto voće, krošnjasto voće, namirnice, neograničene količine , jagode, trešnje, jagode, jagode
Prema studiji koju je provela web stranica Match.com, jedna od tri osobe koje nisu u vezi odrekla bi se seksualnih odnosa na godinu dana zbog svoje omiljene hrane. Isto bi napravila i trećina osoba koje se nalaze u nezadovoljavajućem braku.

Ispitivanje je provedeno na 4 tisuće ispitanika, od kojih bi se većina odrekla seksualnih odnosa zbog odreska ili čokolade, no neki od njih svih bi se „horizontalnih aktivnosti" odrekli zbog salate, sushija ili svježeg voća!
Da hrana igra izuzetno važnu ulogu u odnosu određenog para pokazuje i to da čak 66 posto osoba koje nisu u vezi ne želi ući u vezu s partnerom koji je proždrljiv, dok 35 posto ispitanika ne privlače osobe koje imaju skromno znanje o hrani.
Seksualni terapeut Ian Kerner komentirao je kako ovakvi rezultati povlače pitanje kvalitete seksualnog odnosa kojeg imaju oni koji bi ga se odrekli zbog hrane. „Rezultati pokazuju da ljudi seksualne odnose uzimaju zdravo za gotovo, a uz to - ljubav prema hrani mogla bi biti ono što ih sprječava da u njemu uživaju u potpunosti", kazao je Kerner.