FOTO/VIDEO  Što sve hotelsko osoblje skriva od vas?

hotel, tajne, hotelsko osoblje, tajne

Stolci i fotelje

Svi imamo neku okvirnu predodžbu sobe. Čekaju vas krevet, ormar, mali tv, a vjerojatno i stolci i fotelje. Upravo tu se kriju neke odvratne tajne. Naime, kako prenosi kanal The Richest, hotelski stolci i fotelje se nevjerojatno rijetko čiste. Najčešće, ako nemaju neke vidljive mrlje, fotelje neće ni taknuti tijekom redovnog čišćenja sobe.

Odjeća u ormaru

Došli ste u hotel i prvo što uradite je izvadite odjeću iz kovčega. Na kraju krajeva, ne želite da se vaša najdraža majica zgužva. Jeste li se kad pitali što se događa s vašom odjećom dok Vas nema? E pa neke čistačice su ispričale da ponekad isprobavaju odjeću gostiju da vide kako im stoji neka posebna haljina.

Spavanje u sobi

Posao čistačice je naporan i o tome nema previše dilema. Raspored se mora ispuniti, a ponekad jako neuredne sobe oduzmu jako puno vremena. Baš zbog toga povremeno čistačice odluče malo odspavati u zauzetim sobama kad gosti odu na ručak.

Mini bar

U nekim hotelima gostima je dostupan mini bar u sobi. Uživanje u preskupim pićima i grickalicama moglo bi vam narušiti i činjenica da rijetki provjeravaju rok trajanja svih tih proizvoda. Zbog toga se nemojte začuditi idući put kad posegnete za čokoladicama i shvatite da im je rok istekao.

Bogati i omiljeni

Na prvi pogled se može učiniti da ste omiljeni gost od svih gostiju koji su ikad gostovali, ali svima je jasno da to baš i nije tako. Bogati i redovni klijenti uvijek će imati neke prednosti nedostupne ostalim smrtnicima. Najčešće je riječ o sitnim stvarima kao što je rezerviranje njihove omiljene sobe, ali ponekad to mogu biti čak i besplatni obroci u hotelskom restoranu ili karte za neki teško dostupni događaj.

Ostale tajne pogledajte u videu: