Što se događa kad sponzoruši propadnu planovi

Julie Anne Zelent (51) dvije godine je bila u vezi s milijunašem Alanpm Savage, koji ju je tjerao da kupuje skupu odjeću, redovito odlazi kod frizera i kozmetičara i dotjeruje se, piše dailymail.co.uk

Zelentova tvrdi da je na sve to potrošila ogromnu svotu vlastitog novca, ali da je tijekom trajanja veze mislila da je to dobra investicija, pošto joj je Savage obećavao brak i stabilnu financijsku situaciju.

Pošto su prekinuli, ona je lijepo sabrala koliko je potrošila da bi se skockala za njega, i sada traži novac nazad, plus odštetu.

Među stavkama tužbe su haljine vrijedne 7.000 funti nošene samo po jednom, pošto je njezin dečko inzistirao da na svečane večere i druge društvene događaje ne smije dva puta da nosi istu haljinu. Tu su i članstvo u teretani (2.000), odlasci kod frizera (4.000 ) i još mnogo toga. Posebna stavka je "stres zbog odmora na egzotičnim lokacijama".

"Nikada ne bih kupovala haljine od po nekoliko stotina funti, niti odlazila svaki čas kod frizera, da me on nije tjerao", rekla je pred sudom Zelentova.

Ona Savage tuži i zbog izgubljenih sredstava za život jer ju je natjerao da da otkaz na poslu i preseli se iz Londona bliže njemu.

Sud u Invernes razmatra slučaj, a Savage tvrdi da joj neće dati ni pare.