Što odabir pića govori o karakteru?

piće, karakter

Cosmo - tko ga pije želi se predstaviti kao visoko sofisticirana osoba koja pripada visokoj klasi.

Martini - tko naruči ovo piće pokazuje da je riječ o ozbiljnom ljubitelju alkohola i to je u redu sve dok plaćate svoje račune. Ispijanje martinija može govoriti da ste pod stresom ili u depresiji, te da se pokušavate oraspoložiti tražeći 'spas na dnu čaše'.

Pivo - voljeti pivo je kao voljeti sebe. Odabir piva govori da ste samosvjesna osoba, ali i to da ste samo jedan u nizu frajera.

Rum i cola - osobe koje preferiraju ovo piće su ljubitelji zabave i partyja. Djevojke koje naručuju ovo piće vole smijeh, ples i zagrljaje.

Vino - najromantičnije piće koje možete odabrati. Ako se pije kako treba, ono opisuje senzualnost i toplinu, a označava i zdravu svijest osobe koja ga konzumira.

Viski - izbor odraslih osoba. Odražava inteligenciju i povjerenje.

Votka - votka je najviše 'cool' piće. Ako se odlučite za vodku, vjerovatno volite jesti ribu i posjećivati organizovane zabave. Ljubičasta boja vas može uznemiriti.

Šampanjac - pije se uglavnom u posebnim prilikama, ali ako je vaše piće šampanjac onda je ono simbol da na svoj život uvijek gledate jednostavno kao na posebnu priliku u kojoj su drugi manje bitni.

Izvor: metro.portal.rtl.hr