Što nikako ne smijete nositi na ljetovanju?

Na ljetovanju ljude uhvati ludilo slaganja u najmanju ruku neobičnih odjevnih kombinacija. Oni koji tijekom godine izgledaju normalno na ljetovanju polude i na sebe oblače odjevne predmete koje nijedan modni kritičar ne bi odobrio, piše tportal.hr.

Kako se to i vama ne bi dogodilo i kako biste lakše izbjegli modne katastrofe, proučite našu top listu odjevnih predmeta koje svakako trebate izbaciti iz kofera, ormara i svoje garderobe.

Dobar badić i japanke čine čuda

Iako su mnogi poludjeli za crocsicama jer su udobne i mekane, uz malo truda ćete sigurno uspjeti pronaći neku drugu ljetnu obuću iste kvalitete, ali znatno ljepšeg izgleda. Crocsice su jedan od najvećih modnih promašaja ovoga ljeta.

Na kombinaciju sandala i čarapa jednostavno zaboravite. Nije preporučljiva niti ona sad vrlo popularna ženska verzija – štikle i čarape. Ako vam i padne na pamet to obući, samo se sjetite koliko ste se puta smijali poljskim i češkim turistima zbog istančanog osjećaja za modu.

Tange na plaži stvarno ne izgledaju privlačno, pogotovo ako ste već u godinama. Za plažu je najbolje obući dobar bikini koji će istaknuti vaše prednosti, a sakriti nedostatke. Tange ostavite duboko u dnu ormara.

Nezaboravni modni stil 80-ih se ne zove uzalud nezaboravni. Jednostavno ga ne smijemo zaboraviti kako nam se nikada više ne bi dogodilo da odjenemo majice neonskih boja ukrašene velikim sjajnim printovima ili mrežaste topove.

Drugi odjevni predmet koji ljeti postaje hit, a korijene isto vuče iz 80-ih je popularna 'pederuša'. Kakvu god kupili, onakvu kakvu je nosila popularna Rihanna ili onakvu kakvu je dizajnirao Marc Jacobs, 'pederuša' je uvijek modni promašaj.

Haljine s dubokim prorezom na bedru su čest izbor mnogih žena na ljetovanju. Nemojte i vi pokleknuti pred ovim lošim izborom. Takve haljine gotovo nikome ne stoje lijepo i djeluju vrlo neukusno.

tportal.hr