FOTO/VIDEO  Stijena razbila autobus i onesvijestila vozača, putnik preuzeo volan i spriječio pad u provaliju

stjena, autobus, provalija
Stijena je probila vjetrobransko staklo i teško ozlijedila vozača Senada Zećirovića (36), koji se od siline udara onesvijestio i izgubio kontrolu nad autobusom. Tragedija je izbjegnuta zahvaljujući putniku Srđi Stoliću, koji je u posljednjem trenutku preuzeo volan i spriječio pad autobusa u provaliju, piše Blic.
Aleksandar Jokić, jedan od putnika autobusa, kaže da je poslije udara stijene u staklo autobus nekontrolirano prešao na lijevu stranu kolnika.

- Velika je sreća da u tom trenutku nije bilo automobila i kamiona iz suprotnog smjera. Autobus je krenuo ka provaliji, u rijeku Nišavu. U tom trenutku, kada je prešao na suprotnu stranu puta i udario u zaštitnu ogradu, reagirao je putnik Srđo Stolić, koji je preuzeo volan od ozlijeđenog vozača i nekako uspio zaustaviti autobus prije slijetanja u provaliju - kaže Jokić.

Kolima hitne pomoći vozač autobusa Senad Zećirović je prevezen u Niš. Teško je ozlijeđen, izgubio je mnogo krvi, polomljeno mu je rame i ključna kost, a ima i ozljede unutarnjih organa.

Policija je obavila očevid, a putnici su do Novog Pazara prevezeni drugim autobusom.