Srušio se NLO, odmah prevezen u tajnosti

nlo, sibir, tajna, nlo, jna
...utvrđeno je tek da nije dio ljudskog svemirskog programa ili oružja.

Zbunjeni mještani tvrde da je objekt pao s neba. Čuli su glasan tupi udarac i vidjeli predmet koji opisuju kao divovsku kantu za smeće. Prije nego što je policija stigla svi mještani su dobro promotrili tajanstveni objekt, prenose ruski mediji.

Ono što je za sada poznato jest da je objekt napravljen uglavnom od titanija, prazan je i nije radioaktivan. S obzirom da su isključene mogućnosti da se radi o dijelu satelita, dalekometne rakete ili drugih objekata koje ljudi lansiraju, još uvijek je potpuni misterij o kakvom se objektu zapravo radi.

Još je neobičnije što je odmah po dolasku policije i prvih izvještaja objekt hitno uklonjen s mjesta i pod budnom je paskom tima čije ovlasti i autoritet ni policiji nije objašnjen.

Teško je reći je li riječ o izvanzemaljskoj tehnologiji, je li možda ipak riječ o tajnoj vojnoj tehnologiji ili o tehnološkom novitetu drugih zemalja koje je greškom završilo na ruskom tlu, ali tajnost sugerira da vjerojatno nije riječ tek o spremniku za gorivo ili sličnom svemirskom otpadu.