Šokantno: Braća, sestre, stričevi i tete se seksali desetljećima, djeca su im deformirana

incest, djeca, seks prakticiranje

Braća, sestre, ujaci, tete, očevi i kćeri seksali su se međusobno desetljećima, zbog čega su se rađala djeca s deformacijama i teškim hendikepima. Samo jedna petogodišnjakinja od njih više od 40 nije imala roditelje u krvnom srodstvu.

Potpuno zapušteni i prljavi

Djeca su pronađena potpuno zapuštena i prljava, pothranjena i s uništenim zubima od karijesa, stidjela su se policije i izbjegavala gledati u njih, a samo neka od njih su bila u stanju progovoriti. Jedna devetogodišnjakinja nije znala ni govoriti, niti je bila u stanju kupati se.

Među njima je i dječak čije oči nisu u ravnini, drugo dijete koje ne čuje, jedno ne hoda kako treba i ima tešku psorijazu, a gotovo sva djeca su imala gljivična oboljenja na stopalima. Živjeli su karavani napravljenoj od straćara i šatora, u prljavštini i bez tekuće vode.

Incest počeo prije najmanje pet generacija

Obitelji je dan pseudonim Colt kako bi se zaštitio identitet maloljetnika. Policija je otkrila ovaj slučaj jer je zaprimila dojavu da u brdima žive djeca koja ne pohađaju školu. Kako je doznala policija, živjeli su nomadskim životom i incest je započeo prije najmanje pet generacija.

danas.net.hr